„Вертикална шума“ во Швајцарија?

После завршувањето на архитектонското натпреварување во Швајцарија, архитектот Стефано Боери доби зелено…

Мал „скоцкан“ ентериер

Елегантен, гостољубив, и преполн со зелени растенија кои му додаваат посебен карактер…