Празници се ближат, време е за новогодишно украсување

Традицијата на украсување на домот пред Нова година и Божиќ е нешто…

Едноставен начин да направете елка од сукуленти

Покрај сите варијанти на новогодишни елки и празнично украсување на домот, ви…

Како скандинавците ги украсуваат своите домови за Божиќ и Нова Година?

Скандинавските земји имаат еден посебен стил на украсување на домовите за Божиќ…

Идеи за декорација на новогодишна елка (ФОТО)

Веројатно веќе ја имате украсено вашата куќа, стан или канцеларија, имате подготвено…

Направи сам: Новогодишен венец за врата

Божиќните и Новогодишните празници се ближат и време е сами да си…

Природна или вештачка елка? Што е подобро…

Зошто би користеле вештачка елка, кога може природна. Или пак, зошто природна,…

ПОЧНУВА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „НОВОГОДИШНИ БОИ НА СКОПЈЕ“

Градот Скопје и годинава во рамките на Новогодишните свечености ја организира веќе…