Викендов започнува Шестиот Скопски цветен фестивал 2019

Шестиот Скопски цветен фестивал - под покровителство на Град Скопје, а во…

Хортикултурно уредување на зеленилото во Градски Парк во Скопје

Последниве денови екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ работат на хортикултурно уредување…

Најава на Петтиот Скопски цветен фестивал 2018

ЈП „Паркови и зеленило“ го најавува ПЕТТИОТ СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ, кој ќе…

ЈП „Паркови и зеленило“ со свое учество во „Денови на пролетта – Денови на екологијата“

ЈП „Паркови и зеленило“ се вклучи со свој допринос во реализација на…