Град Скопје започна есенска акција за садење на дрвја

Започна есенското садење на дрвја во Општина Аеродром, а првите 45 дрвја…

СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ 2017

Под покровителство на Градоначалникот на Град Скопје, а во организација на ЈП…