Празници се ближат, време е за новогодишно украсување

Традицијата на украсување на домот пред Нова година и Божиќ е нешто…

13 идеи за божиќна атмосфера во спалната соба

Божиќните празници се на прагот, ја украсивте дневната соба и дворот, но…

Како скандинавците ги украсуваат своите домови за Божиќ и Нова Година?

Скандинавските земји имаат еден посебен стил на украсување на домовите за Божиќ…