Викендов започнува Шестиот Скопски цветен фестивал 2019

Шестиот Скопски цветен фестивал - под покровителство на Град Скопје, а во…

Заврши петтиот по ред Скопски Цветен фестивал 2018

Викендов, на 12 и 13 мај по петти пат се одржа Скопскиот…

Најава на Петтиот Скопски цветен фестивал 2018

ЈП „Паркови и зеленило“ го најавува ПЕТТИОТ СКОПСКИ ЦВЕТЕН ФЕСТИВАЛ, кој ќе…