5 правила за успешно одржување на тревникот во текот на есента

За да имате здрав тревник во престојниот есенски и зимски период, многу…

Како се сузбиваат плевелите во тревникот (ВИДЕО)?

Негуваниот тревник не е само убава декорација, туку ја спречува ерозијата на…

Како да добиете тревник како на Вимблдон?

Дали мислите дека во соседниот двор, тревата е секогаш позелена од вашата?…

Трева во ролни: Како се поставува, одржува и колку чини (ВИДЕО)

Погледнете како се подготвува подлогата, на кој начин се поставува тревата во…

Дали уредувањето и одржувањето на дворот е напор или задоволство?

Може да се рече дека денес сите сакаат да имаат убаво уреден…

Како правилно да го косиме тревникот?

За да добиеме густ тревник, најбитно е негово правилно косење. Ниту една…

Дворна површина дизајнирана од студиото SVOYA

Удобен и доста комотен простор во дворот кој е претворен во мултифункционално…

Начини на подигнување на нов тревник

Најдобар период за подигнување на нов тревник е токму есента – почвата…