Овој холандски град ги трансформирал своите автобуски постојки во „постојки“ за пчели

Овие автобуски постојки комплетно ќе ја променат перцепцијата на луѓето кон заштитата…

Кеукенхоф │ Најубавата пролетна градина во светот

Дали некогаш сте виделе градина со повеќе од 7 милиони лалиња, зумбули,…

Армерија – приморски каранфил за формирање на „тепих“

Армеријата (лат. Armeria maritima) е позната и како холандска трева, приморски каранфил…