Во недела собир за спас – „Дојди за зелено Водно“

Повеќе граѓански еколошки организации и иницијативи во недела од 8 часот организираат…

„Вертикална шума“ во Швајцарија?

После завршувањето на архитектонското натпреварување во Швајцарија, архитектот Стефано Боери доби зелено…