ФИТОНИЈА: Билка за терариуми

Фитонијата (лат. Fittonia) е лисно-декоративно, нискорастечко растение кое многу добро успева кога…

Билки идеални за декорација на купатила (ФОТО)

Купатилото е просторија во домот која кај повеќето луѓе е запоставена и…