Спатифилум │ Елегантна собна билка за прочистување на воздухот

Оваа атрактивна декоративна билка е една од најпознатите канцелариски растенија. Спаѓа во…

Растенијата не поднесуваат сув воздух

Во зима, во екот на грејната сезона, собните растенија бараат поголема нега…