Кои растенија успеваат во медитеранските градини?

Многу книги се напишани за медитеранските градини. Една од основните карактеристики на…

Дрво на животот │Како се одгледува ова декоративно собно растение?

Доколку сте љубители на собни растенија, тогаш дрвото на животот е секако…

Растенијата не поднесуваат сув воздух

Во зима, во екот на грејната сезона, собните растенија бараат поголема нега…