ЗЕЛЕНА ШКОЛА ВО ПАРИЗ

Ново основно училиште е отворено во септември во Boulogne Billancourt, во западното…

Најголемиот зелен ѕид во светот

Станбената зграда “Tree House” која се наоѓа во Сингапур влезе во Гинисовата…