Направи сам: Новогодишен венец за врата

Божиќните и Новогодишните празници се ближат и време е сами да си…

Како се поставува вештачка трева?

Здрав зелен тревник понекогаш тешко се достигнува и одржува, посебно во подрачје…

НАПРАВИ САМ: Направете патека во градината од дрвени трупци

Овој начин на поплочување на градината станува светски тренд… Уредувањето на дворот…