Спектакуларен аеродром во Сингапур со џиновски водопади и стаклена градина

Новиот аеродром „Changi“ во Сингапур, со џиновски водопади, стаклена градина и шумски…

Проект „Париз 2050 – паметен град“

Со цел решавање на урбанистичките и еколошки проблеми на Париз, тимот на…