МИНИ ГРАДИНИ: За презафатени и урбани луѓе

Презафатените вљубеници во градинарството, како и оние што немаат сопствен двор, секогаш…

Доживејте го Божиќ како од бајка во замок

Дали си замислуваш Божиќно патување кое ќе биде толку магично, како и…

Зимски балкони и тераси за пријатно уживање

Одморот на отворено е многу релаксирачки, дури и во зима, кога времето…

Лесен начин да си направете вертикална градина

Доколку сте вљубеници во хортикултурата, меѓутоа ограничениот простор во градината ве спречува…

Како се одржуваат медитерански градини?

Во летниот период, кога заминуваме на море, доаѓаме во контакт со преубави…

Cocoon – модуларна монтажна викендица со кровна градина

Сезоната за одмори се ближи, а многумина од нас летниот период ќе…

Како се проектираат и изведуваат зелени кровови или кровни градини?

Зелените кровови или кровни градини претставуваат кровни конструкции кои се прекриени со…