Booking.com
Доколку имате мала градина, тераса или двор, додавањето на мала фонтана ќе привлече различни птици кои уште повеќе ќе ја разубават вашата градина…

Фонтаните може да се додадат и во најмали простори, а сè што ви е потребно е некој вид на поголем сад. Во случај да имате некој извор на вода во близина, насочете ја во својата фонтана и искористете мала пумпа за да ја забрзате нејзината циркулација.
Ако сте спремни за благ жубор на водата и идеален зен амбиент во екстериерот, во нашата галерија ќе видете неколку примери на водени фонтани, кои ќе ви пружат инспирација. Запомнете, секој мал агол на балконот или било кое место во градината може да биде идеален простор за водена фонтана, чија изградба не бара премногу труд, а за возврат ќе добиете место за уживање со семејството и пријателите.

ПРОЧИТАЈ: Фонтана во дворот: Сè што треба да знаете
ПРОЧИТАЈ:  Теракотни фонтани
Loading...