Хортикултурно уредување на зеленилото во Градски Парк во Скопје

Последниве денови екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ работат на хортикултурно уредување…

Објавен конкурсот за најголем придонес за животната средина за 2018 година

Во рамките на традиционалната акција „Денови на пролетта – Денови на екологијата“,…

ЈП „Паркови и зеленило“ со свое учество во „Денови на пролетта – Денови на екологијата“

ЈП „Паркови и зеленило“ се вклучи со свој допринос во реализација на…

Град Скопје започна есенска акција за садење на дрвја

Започна есенското садење на дрвја во Општина Аеродром, а првите 45 дрвја…

ПОЧНУВА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „НОВОГОДИШНИ БОИ НА СКОПЈЕ“

Градот Скопје и годинава во рамките на Новогодишните свечености ја организира веќе…