Booking.com

Висечката софа Roberti, која е дел од Greenfield колекцијата, е идеален додаток на секој простор….
Наменета е за екстериери и дава еден интимен простор во кој можете да се опуштите и одмарате, додека уживате во нежното нишање. Нејзината алуминиумска структура, третирана со боја на шампањ и пудреста облога, е многу лесна, а сепак отпорна на бројни надворешни влијанија.
Достапна е во повеќе верзии – со рам и кука на која се прикачува и при тоа може да издржи тежини до 300 килограми. Се нуди во разни тапацирни варијанти, а секој материјал е погоден за употреба на отворено. Исто така, сите материјали кои се користат за тапацирање на овие софи се отпорни на УВ зраци.

hortikultura-mk_gravity-sofa_1 hortikultura-mk_gravity-sofa_2
По желба, можете да си ја прилагодите по свој личен вкус и стил и да си порачате перници со различни дезени, како би добиле најоригинална софа која идеално се вклопува со вашиот амбиент. Покрај тапацирот, оваа софа содржи и стандардно полнење од полиуретанска пена. Исто така, софите се третирани со средства кои ги прават водоотпорни, што е иделно доколку планирате да ја држите во вашиот двор или тераса која нема тенда.
Материјалите кои се користат за нејзино тапацирање може да се одвојат од перницата и поединечно да ги перете во вашата машина, додека останатите елементи можете да ги чистете со влажна крпа и послаби средства за чистење.

hortikultura-mk_gravity-sofa_3
Покрај софата, оваа колекција содржи и маси, столови и лежалки, а секое парче од мебелот е со врвен дизајн од престижни светски дизајнери кои имале за цел да креираат идеален „материјал“ кој ќе ви помогне да на најдобар начин си ја опремите вашата тераса и градина.
Каде и да ја сместите, имајте на ум дека таа ќе ве хипнотизира со својата појава, а посебно ако сте боем во душата и уживате во убавата страна на животот.

hortikultura-mk_gravity-sofa_4 hortikultura-mk_gravity-sofa_5 hortikultura-mk_gravity-sofa_6

Loading...