Booking.com

Само неколки сегменти во животот можат да ве направат среќен, а еден од нив е уживањето на отворен простор во кој можете да се опуштете во сенка после напорниот работен ден…
Имањето на мал балкон во домот, може во целост да ги исполни вашите потреби, меѓутоа малата квадратура многу често може да биде и вистински предизвик за декорирање. Сигурно не замислувате овој простор да изгледа пренатрупано, туку барате да го извлечете максимумот и да го опремите во посебен стил.
Малите надворешни простори можат да бидат вистински предизвик за декорирање. Комбинирањето на комфорот и природата не секогаш е лесна задача, но овие разнобојни, мали тераси се тајни кои водат до создавањето на живописен и гостољубив екстериер.

Погледнете ја галеријата во продолжение…

Loading...