КОКОС – Кралицата на палмите

Оваа палма е прекрасен егзотичен украс за ентериери, а во лето и…

ФОТО: Кралицата на ползавците

Секој љубител на цвеќе треба да го знае задоволството од одгледување на…

БЕГОНИЈА: Кралица на екстериерот

Кон најважните градинарски, балконски и саксиски цвеќиња припаѓаат хибридите на Begonia semperflorens.…